Holdturnering

Indberetning af resultat for holdkamp

For at kunne indberette resultater skal du være oprettet på bordtennisportalen og have fået tildelt rettigheder til at indeberette. Alle holdledere er blevet oprettet med rettigheder til at indberette resultater. Hvis du ikke har det så start med at oprettet dig på bordtennisportalen, og skriv herefter til Jens Østergaard om at du gerne vil have adgang til at indberette resultater.

Indberetning af kampresultater foregår på Bordtennisportalen.dk

Tryk på “login” i øverste højre hjørne:

login

Indtast din email som du er registreret med på bordtennisportalen og din adgangskode. Hvis du har glemt din adgangskode tryk på “Glemt adgangskode?”, udfyld email og klik på “Send”. Så modtager du en email fra bordtennisportalen, med et link du kan bruge til at indtaste en ny adgangskode.

klik på tandhjulet i øverste højre hjørne, klik på “Klubadministration” og derefter “indberet resultat”

indberet

Indtast kampnr og tryk på hent. (Kampnr finder du i turneringsplanen) Efter du har trykket på hent bliver de to klub hold automatisk udfyldt.

kampnr

  • Udfyld kampresultatet.
  • Vælg de 3 eller 4 spillere der er på hvert hold ved at trykke på en spiller i listen over selve kampplanen. (bemærk at hvis der er 4 spillere på holder er rækkefølgen ikke den samme) Spillere der har spillet på holdet før bliver automatisk vist så du bare skal trykke på den rigtige spiller. Hvis der er en ny spiller skal du trykke på søg og indtaste navn for at søge blandt alle klubbens medlemmer.
  • Vælg de 2 double spillere på hvert hold.
  • Hvis der er nogen reserver udfyldes det.
  • Kontroller at alting er udfyldt korrekt og tryk “Gem” i toppen

Kamp resultater skal indberettet senest dagen efter at kampen er spillet, ellers får vi bøder.

P.S. Skulle der ske fejlindtastninger eller f.eks glemme en reserve, så kan du ikke rettet i det når en kamp først er indberettet. Så skal du kontakte den fra JBTU der står for rækken.

Sponsorer

ED Data

Meny - Rønde


Rønde Sparekasse

Nybolig

Nybolig

Nybolig

Melgaard Ejendomme Aps

Her kan du også få reklame hvis du er sponsor for RBTK